lajsna za laminat integra

lajsna za laminat integra je najluksuznija lajsna u našoj ponudi. Izrađena je od inovativnog eco-friendly materijala – videlita. Visoka je 8cm, a u donjem dijelu pokriva 21mm. Lajsna je dvodijelna – sastoji se od vodilice i ukrasne lajsne.

Specifičnost same lajsne je njen izgled koji 100% oponaša prirodan izgled drveta, a to je postignuto uz pomoć “Wood structure” tehnologije koja utiskuje godove drveta na samu lajsnu. Struktura drveta se može osjetiti pod prstima, a lajsna izgleda identično kao i površina laminata na kojoj se ta tehnologija koristi već duže vrijeme. Također se u bojanju lajsne koristi “Wood effect” način koji vjerno imitira prirodnu boju drveta.

lajsna za laminat

Lajsna za laminat Integra je vodootporna i otporna na habanje i udarce te se može koristiti i u prostorima s većom fluktuacijom ljudi. Bez straha je možete prati vodom za razliku od klasične MDF laminat lajsne.

intergra80

Osima za laminatne podove možemo je preopručiti i za LVT obloge, parkete i keramičke pločice, pogotovo one koje imitiraju izgled drveta.

Integra se montira uz pomoć vodilice-šine (dolazi u paketu sa samom lajsnom) koje ima mogućnost fiksiranja na zid na 4 načina:

nontaza-integra-lajsni

  • montažnim ljepilom
  • tipli+vijci
  • dvostuko ljepljivom trakom
  • profi klamericom (na gips-kartonske zidove)

Sama vodilica nudi mogućnost provođenja elektro kabela ukoliko je potrebno.

Kao pribor nudimo gotove, već izrezane kuteve na jednoj stravi kao unutarnji, a na drugoj kao vanjski kut.

lajsna za laminat integra

Integra lajsnu nudimo u 20 boja: 18 imitacija drveta, te u bijeloj i boji aluminija.

KUPI INTEGRU!