LED SISTEM

Led traka u zadnje vrijeme je najpopularniji način osvjetljavanja interijera. Iako je ovaj vid rasvjete široko rasprostranjen ukoliko ga i vi želite uvesti u svoj interijer možete naići na problem što nemate unaprijed pripremljen strop za njenu montažu u vidu spuštenog stropa od gipsanih ploča. Zato mi nudimo jednostavno i povoljno rješenje! U ponudi kod nas od sada nađite nove atraktivne montažno-ukrasne stropne lajsne za LED rasvjetu dužine 2m.

Sada umjesto velikih zahvata stvaranja indirektne rasvjete u interijeru uz pomoć gipsanih ploča sami u roku nekoliko sati možete postići atraktivan izgled prostorije.

Ukrasna lajsna je izrađena je od plastike (nosač) i tvrdog stiropora (prednja ukrasna maska) koji se može i bojati u željenu boju (identičnu kao zid ili različitu). Ukoliko imate problem izvora struje kojeg nemate na mjestu gdje želite postaviti LED trake, također nudimo ukrasne lajsne kojima pokrivate strujne kablove ukoliko ih ne želite podžbukno razvoditi.

LED rasvjeta

Kao dodatni pribor može se naručiti par završnih bočnih kapa za uredniji izgled ukoliko rasvjetu ne postavljate od zida do zida nego samo djelomično.

Također može se naručiti nosač za slike (2 kom) na koji se mogu vješati slike do max težine 2,5kg po nosaču.

Na taj način izbjegavate oštećenje zida prilikom montaže slika, a također možete i bez problema razmještati slike naknadno ukoliko to želite.

LED sistem rasvjeta

 

LED svjetlo

Osim lajsne za rasvjetu nudimo i zidne i podne bijele lajsne od kvalitetnog materijala otpornog na habanje i vlagu (modeli: Vega, Dora, Profifloor i stiroplastika Vidella) u više širina i motiva za kompletan izgled vašeg interijera. Ove lajsne se mogu bojati u željenu nijansu ili ostaviti u bijeloj boji.

VEGA podne lajsne