PODNE LAJSNE

Lajsne za podove nisu samo ukras koji pokriva dilataciju između obloge i zida. One mogu provoditi kablove od struje ili telefona, savijati se oko stupova ili svojim izgledom i visinom povećati estetiku prostora.

Nudimo plastične lajsne, lajsne od medijapana, furnirane lajsne, lajsne od punog drveta, kao i od modernih materijala (videlit). Kod nas pronađite najveći izbor modela i boja na tržištu za sve moguće vrste podnih obloga.

Osim samih lajsni nudimo i kompletan pribor u vidu nosača (klipsi) za montažu na zid i svih vrsta kuteva: vanjske, unutarnje, završne (lijeve+desne), te spojeve u bojama lajsni. Sve navedene lajsne nudimo u velikoj paleti boja.

fado-lajsna-za-laminat-oluk-d-o-o

LMX lajsna visine 46mm u 12 dekora. Dužina lajsne 2,5m.

Najbolji odnos cijene/kvalitete
LMX

LM55 visine 55mm u 40 dekora. Dužina lajsne 2,5m.

Pokriva sve moguće dekore laminata
LM55

INDO lajsna visine 70mm u 20 dekora. Dužina lajsne 2,5m.

Wood Effect i Wood Structure 3D efekt imitacija pravog drveta
INDO s vodilicom

LARS lajsna visine 70mm u 20 dekora. Dužina lajsne 2,5m.

Wood Effect i Wood Structure 3D efekt imitacija pravog drveta
lajsna-podna-lars

PAINT IT podna bijela lajsna visine od 6-11 cm.

Može se bojati.
paint

INTERGRA 80 lajsna visine 80mm. Pogodna za razne vrste podova.

20 dekora. Real Wood i Wood Structure 3D efekt imitacija površine drveta.
lajsna integra 80

VEGA lajsna visine od 60mm do 150mm bijele boje. Može se bojati.

15 modela, otporna na vlagu, moderan dizajn, jednostavna montaža.
vega laminat lajsna

ALUMINIJSKI PODNI PROFILI

Podni metalni profili služe kao završni element prilikom postavljanja laminatnih podova odnosno gotovih parketa. Namjena im je spajanje dviju različitih površina u istom ili različitom nivou, odnosno zaštita rubova stepeništa ili podesta.
Podni profili su izrađeni od aluminija.
Nude se u bojama srebro, zlato, titan ili u imitaciji dekora drveta. Karakterizira ih estetski izgled, sigurna upotreba te jednostavna montaža (uz pomoć vijaka ili samoljepivi).

aluminijski profili za pod

 PODNE IZOLACIJE

Pod je zbog svoje cijene višegodišnja investicija. Da bi mogao obaviti svoju zadaću mora biti postavljen na odgovarajuću podlogu koja rješava vaše individualne potrebe u pogledu trajnosti poda i udobnosti korištenja.  Osnovne karakteristike podnih izolacija su:

redukcija buke
toplinska izolacija
niveliranje neravnina
izolacija od vlage
kompatibilnost s podnim grijanjem

Kao najkvalitetniju izdvajamo PROFIFLOOR podnu izolaciju na bazi XPS (ekstra tvrdog) stiropora koja dolazi u debljinama  3 i 5 mm (u pločama).

PROFI FLOOR je izolacijska podloga od ekstrudiranog polistirola (XPS-a) sa sistemom žljebova i namijenjena je za postavljanje ispod svih vrsta plivajućih podova. Ovo je optimalno rješenje za stambene prostore. Dobar je zvučni izolator i izdržljiva na opterećenja. Sistem žljebova omogućuje bolje prijanjanje uz podlogu i bolju cirkulaciju zraka.

U našoj ponudi također imamo i veliki izbor specijalnih izolacija za različite namjene. Ističemo izolacije za podna grijanja, vlažne podove i sl.

xps stiropor