led traka

Led traka: montažno-dekorativna ukrasna maska 2m

45,60 Kn172,50 Kn

Ukrasna lajsna za LED je izrađena je od plastike (nosač) i tvrdog stiropora (prednja ukrasna maska) koji se može i bojati u željenu boju (identičnu kao zid ili različitu). Ne sadrži LED traku niti ostale elektro dijelove, iste molimo kupiti u specijaliziranim trgovinama.

Product Description

Led traka u zadnje vrijeme je najpopularniji način osvjetljavanja interijera. Iako je ovaj vid rasvjete široko rasprostranjen ukoliko ga i vi želite uvesti u svoj interijer možete naići na problem što nemate unaprijed pripremljen strop za njenu montažu u vidu spuštenog stropa od gipsanih ploča. Zato mi nudimo jednostavno i povoljno rješenje! U ponudi kod nas od sada nađite nove atraktivne montažno-ukrasne stropne lajsne za montažu LED rasvjetu dužine 2m. Sada umjesto velikih zahvata stvaranja indirektne rasvjete u interijeru uz pomoć gipsanih ploča sami u roku nekoliko sati možete postići atraktivan izgled prostorije.

Montažno-dekorativna lajsna sasto se od dva dijela:  od plastičnog nosača i tvrdog stiropora (prednja ukrasna maska) koji se može i bojati u željenu boju (identičnu kao zid ili različitu). Ukoliko imate problem izvora struje kojeg nemate na mjestu gdje želite postaviti LED trake, također nudimo ukrasne lajsne kojima pokrivate strujne kablove ukoliko ih ne želite podžbukno razvoditi. Ova ukrasna maska ne sadrži LED traku niti ostale elektro dijelove, iste molimo kupiti u specijaliziranim trgovinama.

Kao dodatni pribor može se naručiti par završnih bočnih kapa za uredniji izgled ukoliko rasvjetu ne postavljate od zida do zida nego samo djelomično.

Također može se naručiti nosač za slike (2 kom) na koji se mogu vješati slike do max težine 2,5kg po nosaču.

Na taj način izbjegavate oštećenje zida prilikom montaže slika, a također možete i bez problema razmještati slike naknadno ukoliko to želite.

Additional Information

proizvod

montažna lajsna 2m, završna kapa lijeva+desna, nosači slika 2/1

Scroll Up