• Letvica za laminat Integra 80mm - UZORCI
  • Laminat integra naslovna

Letvica za laminat Integra 80mm – UZORCI

5,00 Kn

Izražena cijena je za 1 mali uzorak lajsne Integra

 

Product Description

Ukoliko niste sigurni u boju lajsne možete naručiti i uzorak da provjerite odgovara li vam lajsna uz vaš pod!

letvica za laminat integra je najluksuznija lajsna u našoj ponudi. Integra je patentirana lajsna izrađena od inovativnog eco-friendly materijala – videlita. Visoka je 8cm, a u donjem dijelu pokriva 21mm. Lajsna je dvodijelna – sastoji se od vodilice i ukrasne lajsne.

Specifičnost same lajsne je njen izgled koji 100% oponaša prirodan izgled drveta, a to je postignuto uz pomoć “Wood structure” tehnologije koja utiskuje godove drveta na samu lajsnu. Struktura drveta se može osjetiti pod prstima, a lajsna izgleda identično kao i površina laminata na kojoj se ta tehnologija koristi već duže vrijeme. Također se u bojanju lajsne koristi “Wood effect” način koji vjerno imitira prirodnu boju drveta. Lajsna za laminat Integra je vodootporna i otporna na habanje i udarce te se može koristiti i u prostorima s većom fluktuacijom ljudi. Bez straha je možete prati vodom za razliku od klasične MDF laminat lajsne.

 

Additional Information

boja

01 white, 03 snow ash, 04 northern ash, 07 alabama oak, 05 city oak, 11 persian oak, 17 dark walnut, 13 montana oak, 16 light walnut, 09 classic oak, 08 nevada oak, 10 calvados oak, 19 natural oak, 18 loft oak, 20 borneo oak, 15 old oak, 12 roma oak, 02 aluminium

Scroll Up