Podna lajsna Arbiton Integra visina 8 cm

Podna lajsna Arbiton Integra visina 8 cm

96,00 Kn

cijena je za komad od 2,4m

minimalna narudžba 1 paket=10kom

rok isporuke oko 3 tjedna

Product Description

podna lajsna Arbiton Integra je najluksuznija lajsna u našoj ponudi. Izrađena je od inovativnog eco-friendly materijala – videlita. Visoka je 8cm, a u donjem dijelu pokriva 21mm, dužina je 2,4m. Lajsna je dvodijelna – sastoji se od vodilice i ukrasne lajsne.

Specifičnost same lajsne je njen izgled koji 100% oponaša prirodan izgled drveta, a to je postignuto uz pomoć “Wood structure” tehnologije koja utiskuje godove drveta na samu lajsnu. Struktura drveta se može osjetiti pod prstima, a lajsna izgleda identično kao i površina laminata na kojoj se ta tehnologija koristi već duže vrijeme. Također se u bojanju lajsne koristi “Wood effect” način koji vjerno imitira prirodnu boju drveta.

Lajsna za laminat Integra je vodootporna i otporna na habanje i udarce te se može koristiti i u prostorima s većom fluktuacijom ljudi. Bez straha je možete prati vodom za razliku od klasične MDF laminat lajsne.

Osima za laminatne podove možemo je preopručiti i za LVT obloge, parkete i keramičke pločice, pogotovo one koje imitiraju izgled drveta.

Integra se montira uz pomoć vodilice-šine (dolazi u paketu sa samom lajsnom) koje ima mogućnost fiksiranja na zid na 4 načina:

  • montažnim ljepilom
  • tipli+vijci
  • dvostuko ljepljivom trakom
  • profi klamericom (na gips-kartonske zidove)

Sama vodilica nudi mogućnost provođenja elektro kabela ukoliko je potrebno.

Kao pribor nudimo gotove, već izrezane kuteve na jednoj stravi kao unutarnji, a na drugoj kao vanjski kut.

Additional Information

boja

01 white, 02 aluminium, 03 snow ash, 04 northern ash, 05 city oak, 06 alaska ash, 07 alabama oak, 10 calvados oak, 11 persian oak, 12 roma oak, 13 monthana oak, 14 oregon oak, 15 old oak, 16 light walnut, 17 dark walnut, 18 loft oak, 19 natural oak, 20 borneo oak, 09 classic oak

Scroll Up