Podna lajsna bijela Indo

Podna lajsna bijela Indo Arbiton

3,80 Kn41,10 Kn

cijena je za komad lajsne od 2,5m ili za 1 komad kutića

Product Description

podna lajsna Indo proizvedena je novim tehnologijama i nudi se prije svega kao zamjena za drvenu cokl lajsnu uz laminatne podove, gotove parkete, ali i za druge podne obloge (pločice, LVT , tapison i sl).

Nova dvodjelna podna lajsna INDO proizvedena je od PVC-a i visoka je 70mm, dužina lajsne je 2500 mm. U donjem dijelu pokriva 26mm odstojanja podne obloge od zida.

  • otporna je na udarce i vlagu
  •  pruža mogućnost provođenja više kablova po prostoriji – lajsna je kombinacija podne lajsne i elektro-kanalice
  • laka i brza montaža i demontaža
  • MONTAŽA LAJSNE je moguća na 4 načina:– uz pomoć tiplova i vijaka ili čeličnim čavlićima– ljepljenjem uz pomoć montažnog ljepila– spojnicama uz pomoć profi klamerica– i potpuno NOVI, INOVATIVNI način montaže specijalnom Super strong obostrano ljepljivom trakom za brzu montažu tamo gdje bušenje u zid nije moguće ili nije poželjno
  • pribor uz lajsnu- svi kutevi (unutarnji, vanjski, završni lijevi i desni i spojni) u identičnoj boji same lajsne.Kao pribor uz INDO lajsnu postoji i univerzalni okvir multibox koji montirate na mjesto na samoj lajsni gdje izvlačite električni kabel i na koji možete onda namontirati bilo koju utičnicu za struju, kompjutor, telefon ili sl.

Additional Information

boja

bijela mat 40, bijela sjaj 01

vrsta

lajsna, unutrašnji kut, vanjski kut, završni lijevi, završni desni, spojni element, okvir-multibox

Scroll Up