• Rolo za prozor Fresh narančasta
  • Rolo za prozor Fresh bež
  • Rolo za prozor Fresh zelena

Rolo za prozor “Fresh”

180,00 Kn

Nema na zalihi

akcija do isteka zaliha!

SKU: N/A Kategorija:

Product Description

Roloi služe za zaštitu od neželjenih pogleda u intimnost našeg doma, ali i kao zaštita od viška sunčeve svjetlosti. Koriste se umjesto vanjskih kapaka i roleta ili kao njihova nadopuna. Mnogi pamte zelene roloe od jednostavnog platna kakva su se nekada mogla naći skoro na svakom gradskom prozoru.

Današnji rolo zastori su osuvremenjeni, jednostavni su za montažu i upotrebu i prave se od kvalitetnih i modernih materijala. U eri minimalističkog uređenja interijera mogu biti i jednostavna zamjena za zavjese.

Pod brendom Vidella nudimo vam više serija roloa u velikom izboru modernih boja i struktura materijala.

rolo za prozor fresh je namijenjen montaži na okvir svakog prozora ili na balkonska vrata.

Montira se bez bušenja i oštećenja stolarije uz pomoć malih nosača koji se kače na okvir i  dvostruko ljepljive trake kojom se dodatno učvrsti rolo. Demontaža je jednostavna bez vidljivih tragova da je rolo ikada bio montiran. Prilikom odabira širine bitno je izmjeriti širinu od kvake s jedne strane do otprilike sredine okvira s druge strane (bitno je da je malo veći od staklenog dijela- izaberete najbliži rolo po širini). Po potrebi širina se može lako uz pomoć pilice za metal (za cijev) i skalpela (za tkaninu) prilagoditi tako da je odvrne tkanina do početka, zatim se suzi.

Additional Information

model

69 X 210 CM balkonska vrata boja narančasta 02, 69 X 210 CM balkonska vrata boja svj.zelena 08, 69 X 210 CM balkonska vrata boja žuta 14, 69 X 210 CM balkonska vrata boja bež 10, 58 X 170 CM boja žuta 14, 75 X 170 CM boja žuta 14, 98 X 170 CM boja žuta 14

Scroll Up