Akcija!
  • vinilni pod SPC profifloor libra lb 101
  • spc-vinil-pod-klik-libra-sand-oak-copy-3
  • vinilni-pod-libra-lb-101-sand-oak

Vinilni pod SPC ProfiFloor LIBRA LB 101 Sand Oak

477,23 Kn 376,22 Kn paket / cijena za 1m² = 149,00 kn

Izražena cijena je za paket=2,525m2

Cijena za 1m2 = kn 149,00

Ukoliko sami preuzimate robu na našem skladištu Branjin Vrh (Beli Manastir) odobravamo 15% popusta!

 

 

Product Description

Vinilni pod SPC Profifloor LIBRA LB 101 Sand Oak je nova generacija vinilnih podnih obloga koju karakterizira čvrsta mineralna (kamena) jezgra tzv. SPC.

Naši Libra podovi pogodni su za sve prostorije u domu, kao i za sve prostorije za komercijalnu upotrebu (kancelarije, trgovine, hoteli, kafići i sl).

vinil karakteristike

Pakiranje = 9 panela = 2,525 m2

Vinilni pod LVT LIBRA karakterizira čvrsta (RIGID ili SPC) mineralna jezgra nastala miješanjem kamene prašine i vinila.  Ova jezgra daje stabilnost koja je dvostruko ili više veća u odnosu na tradicionalne “mekane” LVT podove i vidljivo smanjuje probleme koje su do sada imali klasični vinil podovi na klik spajanje zbog dimenzijske stabilnosti (skupljanja ili širenja).

LIBRA vinil podovi su vodootporni te se mogu stavljati u sve prostorije i preporučavaju se zbog svojih svojstava i za podno grijanje.

vinil jezgra

Libra vinil podovi su prošli razna eko testiranja, u svom sastavu nemaju  ftalate i druge opasne materijale sa štetnim isparavanjima za ljude i životinje, te su ekološki prihvatljivi i mogu se 100% reciklirati.

ekoloski certifikati

Montaža je putem click sistema I4F – novi sistem koji je vrlo jednostavan i lagan, ne zahtijeva veliko iskustvo. Video pogledajte ovdje:

click sistem vinil

Nudimo i dodatni pribor u vidu podloge ispod vinila, lajsni i prelaznih profila.

libra_logosvojstva-proizvoda-libra-lvt

Možda će vam se također svidjeti…

Scroll Up