Akcija!
vinilni pod libra sand oak

Vinilni pod SPC ProfiFloor LIBRA LB-101 Sand Oak

477,23 Kn 376,22 Kn

Izražena cijena je za paket=2,525m2

Cijena za 1m2 = kn 149,00

Ukoliko sami preuzimate robu na našem skladištu Branjin Vrh (Beli Manastir) odobravamo 15% popusta!

 

 

Product Description

Vinilni pod SPC LIBRA LB-101 Sand Oak je nova generacija vinilnih podnih obloga koju karakterizira čvrsta mineralna (kamena) jezgra tzv. SPC.

Naši Libra podovi pogodni su za sve prostorije u domu, kao i za sve prostorije za komercijalnu upotrebu (kancelarije, trgovine, hoteli, kafići i sl).

vinil karakteristike

Pakiranje = 9 panela = 2,525 m2

Vinilni pod LVT LIBRA karakterizira čvrsta (RIGID ili SPC) mineralna jezgra nastala miješanjem kamene prašine i vinila.  Ova jezgra daje stabilnost koja je dvostruko ili više veća u odnosu na tradicionalne “mekane” LVT podove i vidljivo smanjuje probleme koje su do sada imali klasični vinil podovi na klik spajanje zbog dimenzijske stabilnosti (skupljanja ili širenja).

LIBRA vinil podovi su vodootporni te se mogu stavljati u sve prostorije i preporučavaju se zbog svojih svojstava i za podno grijanje.

vinil jezgra

Libra vinil podovi su prošli razna eko testiranja, u svom sastavu nemaju  ftalate i druge opasne materijale sa štetnim isparavanjima za ljude i životinje, te su ekološki prihvatljivi i mogu se 100% reciklirati.

ekoloski certifikati

Montaža je putem click sistema I4F – novi sistem koji je vrlo jednostavan i lagan, ne zahtijeva veliko iskustvo. Video pogledajte ovdje:

click sistem vinil

Nudimo i dodatni pribor u vidu podloge ispod vinila, lajsni i prelaznih profila.

libra_logosvojstva-proizvoda-libra-lvt

Možda će vam se također svidjeti…

Scroll Up