Akcija!
  • vinilni pod spc blue 206
  • vinil-blue-206
  • vinil-pod-blue-206

Vinilni pod SPC BLUE 206 Nigra Oak

558,47 Kn 456,44 Kn paket (m2 = 189,00kn)

Izražena cijena je za paket=2,415m2

Cijena za 1m2 = kn 189,00

Ukoliko sami preuzimate robu na našem skladištu Branjin Vrh (Beli Manastir) odobravamo 10% popusta!

 

 

Product Description

Vinilni pod SPC BLUE 206 je nova generacija vinilnih podnih obloga koju karakterizira čvrsta mineralna (kamena) jezgra plave boje tzv. SPC Blue11.  Ova jezgra daje stabilnost koja je dvostruko ili više veća u odnosu na tradicionalne “mekane” LVT podove i vidljivo smanjuje probleme koje su do sada imali klasični vinil podovi na klik spajanje zbog dimenzijske stabilnosti (skupljanja ili širenja).

Naši  podovi pogodni su za sve prostorije u domu, kao i za sve prostorije za komercijalnu upotrebu (kancelarije, trgovine, hoteli, kafići i sl). Vinil podovi su vodootporni te se mogu stavljati i u prostorije s vlagom,a preporučavaju se zbog svojih svojstava i za podno grijanje.

vinil podovi karakteristike

Pakiranje = 10 panela = 2,415 m2

Paneli na sve 4 strane imaju “V” utore.

Kolekciju vinila BLUE karakterizira nova tehnologija digitalnog printa 3D (DSE-Digital Synchronized Effect) koja nam omogućava veliki broj unikatnih boja i dezena, te visoku rezoluciju do najsitnijih detalja.

vinilni pod

 

dse

infinite glassDigitalno tiskani dekor je površinski zaštićen od habanja novom tehnologijom “tekućeg stakla”  pod imenom Infinite Glass.

Profifloor vinil podovi su prošli razna eko testiranja, u svom sastavu nemaju  ftalate i druge opasne materijale sa štetnim isparavanjima za ljude i životinje, te su ekološki prihvatljivi i mogu se 100% reciklirati.

ekoloski certifikati

Montaža je putem click sistema I4F – novi sistem koji je vrlo jednostavan i lagan, ne zahtijeva veliko iskustvo.

click sistem vinil

Nudimo i dodatni pribor u vidu podloge ispod vinila, lajsni i prelaznih profila.

blue_logo

Možda će vam se također svidjeti…

Scroll Up